Dijous, 25 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / El centre de dia de Bell-lloc tindrà places subvencionades per la Generalitat de Catalunya

El centre de dia de Bell-lloc tindrà places subvencionades per la Generalitat de Catalunya

El termini per presentar les sol·licituds serà entre el 20 i 24 de novembre i caldrà aportar la declaració del grau de dependència i una fotocòpia del DNI.

El Departament de Benestar i Família ha atorgat a l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i al centre municipal de serveis 5 places concertades de centre de dia. És la primera vegada que, gràcies a les gestions fetes per la regidoria de Benestar Social, el centre de dia tindrà places subvencionades per la Generalitat de Catalunya amb tots els beneficis pels usuaris que això representa.

D'aquesta manera, totes aquelles persones grans del municipi que es troben en situació de vulnerabilitat social podran optar de manera prioritària i d’acord amb els criteris de selecció, a places del centre de dia, evitant així haver de marxar a residències i centres d’altres localitats, amb el desarrelament que això significa.

La documentació s'ha de presentar al centre municipal de serveis entre el 20 i 24 de novembre i s'ha d'aportar la declaració del grau de dependència i una fotocòpia del DNI. Un cop finalitzat el termini de recepció, el Departament de Benestar i Família establirà l'ordre de prioritat alhora d'accedir a una de les places.

Per més informació, podeu contactar amb el centre per telèfon trucant al 973 11 12 50 o contactar-hi per correu electrònic a l'adreça

Veure l'apartat del web del centre de serveis