Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Municipi / Equipaments / Centre de Serveis

Centre de Serveis

El mes de febrer de 2014 entrava en funcionament el Centre Municipal de Serveis Socials de Bell-lloc d'Urgell. Amb entrada pel parc municipal, annex al consultori mèdic, està obert de 8:30 a 20:30 hores tots els dies de la setmana.L'equipament, ofereix un ventall de serveis que l'usuari podrà sol·licitar a la carta, segons les necessitats de cada moment, cosa que permet consolidar i qualificar les prestacions als usuaris que ja disposaven d'un servei d'atenció domiciliari a la dependència amb anterioritat.

El Centre té una capacitat de 25 usuaris de centre de dia i 14 de menjador, que poden accedir a altres prestacions com: bugadera, higiene personal, pedicura, perruqueria, estimulació, servei sanitari, gimnàs, o atenció a domicili, entre altres. Aquests serveis es podran sol·licitar de manera individual, i tenen preus socials estipulats per l'administració.

Com que és un Centre Acreditat, les persones que tenen valorada la dependència i volen utilitzar els serveis, tenen dret a demanar una prestació econòmica.

L'equipament està gestionat per la Fundació Serveis de Suport de Juneda, i ocupa 4 tècnics, depenent de les necessitats del servei. Tots els interessats poden passar en l'horari habitual per sol·licitar informació o bé trucar al telèfon 973 11 12 50.

També podeu contactar-hi per correu electrònic:

Consultar pàgina de facebook: https://www.facebook.com/Centre-Municipal-de-Serveis-Socials-Bell-lloc-dUrgell-657872150958558/