Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc, distingit amb el segell 'Infoparticipa' per 3r any consecutiu

L'Ajuntament de Bell-lloc, distingit amb el segell 'Infoparticipa' per 3r any consecutiu

El certificat reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels ens locals a partir de l'anàlisi dels seus webs.

L’Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha aconseguit renovar per tercer any consecutiu el segell 'Infoparticipa' en reconeixement a la qualitat i transparència en la informació del seu web municipal (www.bell-loc.cat). Amb un 86,54% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Bell-lloc d'Urgell millora en gairebé un 2% el seu percentatge de l'edició anterior i ha estat un dels cinc municipis distingits de la província de Lleida, juntament amb Mollerussa, Solsona, les Borges i Lleida.

L'acte d'entrega dels guardons es va dur a terme aquest dimecres 25 d'abril a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser l’alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, l’encarregat de recollir-lo. Val a dir que l’any passat es va augmentar el grau d’exigència per obtenir aquest segell i tot i mantenir el mateix nombre d’indicadors s’ha incidit més en valorar la facilitat d’accés a la ciutadania per obtenir la informació valorant especialment la veracitat, l’objectivitat, l’actualització constant i el fet que la cerca de la informació sigui fàcil, comprensible, àgil i ràpida per a les persones que la vulguin consultar.

Els resultats es publiquen, georeferenciats, al MapaInfoparticipa.