Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc, premiat amb el Segell Infoparticipa 2018

L'Ajuntament de Bell-lloc, premiat amb el Segell Infoparticipa 2018

Per 4rt any consecutiu obté el màxim reconeixement a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

L’Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha aconseguit renovar el Segell 'Infoparticipa' en reconeixement a la qualitat i transparència en la informació del seu web municipal (www.bell-loc.cat). Amb un 88,46% de compliment dels 52 indicadors avaluats, Bell-lloc millora en gairebé un 2% el seu percentatge de l'edició anterior i serà un dels cinc municipis distingits de la província de Lleida, juntament amb Mollerussa, Solsona, les Borges i Lleida.

Aquest reconeixement s'atorga anualment pel Consell Certificador d'Infoparticipa, presidit per la doctora Victoria Camps, catedràtica d'Ètica de la UAB. El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

Aquest és el 6è any que es realitza aquesta avaluació per part del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB i en aquesta ocasió Bell-lloc ha obtingut la nota més alta dels darrers 4 anys en el que ha estat distingit amb el Segell.

En paraules de l'alcalde Carles Palau, aquest distintiu és una garantia que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal a la ciutadania i s'ha mostrat molt satisfet per la continuïtat que se li ha donat a aquesta línia de treball els darrers anys.

L'acte d'entrega dels guardons durà a terme el proper dimecres 13 de març de 2019 a les 17,30h a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els resultats es publiquen, georeferenciats, al MapaInfoparticipa.