Dimarts, 21 de Gener del 2020 11º max. / 5º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Corporació municipal / Retribucions càrrecs electes

Retribucions càrrecs electes

Un dels drets dels membres de les Corporacions locals, entre d’altres es el poder percebre les retribucions i/o indemnitzacions per l’exercici del seu càrrec.

En la sessió extraordinària del ple del 8 de juliol del 2015 (el podeu consultar a l'apartat dels plens en vídeo d'aquest mateix web), es van aprovar les retribucions dels diferents regidors/es i de l'alcalde. Aquestes retribucions es van modificar en el Ple de l’1 de desembre de 2016 i posteriorment al del 9 de novembre de 2017. Cal tenir en compte que tan sols l'alcaldia i la regidoria de festes tenen una retribució per dedicació parcial, i per tant són les úniques que cotitzen a la seguretat social, les altres retribucions són per assistència als òrgans col·legials i no un sou fix i/o indemnització.


Es proposa al Ple els següents imports per indemnitzacions i retribucions:

RETRIBUCIONS.-

Amb concepte de dedicació parcial (25%);

- CARLES PALAU BOTE. La retribució serà de 13.043,48€ bruts anuals en 12 pagues.

- MIQUEL AMORÓS FOLGUERA. La retribució serà de 5.217,39 € bruts anuals en 14 pagues.

Les quotes a la Seguretat Social, a càrrec de la Corporació seran les fitxades per la mateixa Tresoreria de la Seguretat Social, en funció d’aquesta dedicació.

INDEMNITZACIONS.-

Assistències a Plens, a raó de 100 € per tots els regidors que tinguin el dret a indemnització per assistència.

Assistència a les Juntes de Govern Local, 100€ pels membres de la junta de govern, que tinguin dret a indemnització per assistència.

La retribució serà per juntes ordinàries, que seran cada 15 dies, els dimarts, primer i tercer de cada mes a les 14 hores.

Els quilometratges es pagaran a raó de 0’28 €/Km.


Per altra banda, en aquest moments l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell no compta amb directius ni càrrecs de confiança a la seva plantilla laboral.