Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Promoció econòmica / Incubadora d'Empreses

Incubadora d'Empreses

El 15 d'abril de 2012 les Jornades de Foment de l'Emprenedoria i Creació d'Empreses iniciaven l'activitat a l'IDA, la Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d'Urgell.

Promoguda per l’Ajuntament de Bell-lloc amb la col·laboració dels fons FEDER (50%) i la Diputació de Lleida (25%), l'IDA forma part de la xarxa de Centres d’Empreses Innovadores que ha promogut el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILLEIDA-GLOBALLEIDA), i de la que també formen part altres vivers de Lleida com Tàrrega, Cervera, Borges Blanques, Solsona, Sort, la Seu d’Urgell o Vielha.

La Incubadora compta amb set despatxos per emprenedors en règim de lloguer. També hi ha la possibilitat de compartir (coworking) algun despatx. A més a més hi ha sala de reunions i espai office; tres sales de formació, dos s’homologaran pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i una sala d’actes totalment equipada amb TIC (Tecnologies de la Informació i el Coneixement).


La Incubadora d’Empreses ofereix  serveis de  formació, assessorament i  posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen consolidar la seva idea de  negoci al Pla d’Urgell les instal·lacions del centre empresarial a  preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps. Actualment allotja 8 empreses i queden a disposició dels emprenedors i emprenedores un despatx per arribar al 100% de l’ocupació.


Clica aquí per accedir al web de la Incubadora: www.ida.cat