Divendres, 16 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Cable electric penjant per la façana

Fa temps que hi ha un cable electric penjant per la façana, que desde les finestres es pot tocar facilment

Cable electric penjant per la façana - Llegir Més

Piscines

Hi ha una dutxa a la piscina a l'exterior que està atascada i no marxa l'aigua quan la gent es dutxa amb la conseqüencia que l'aigua baixa fins on està asseguda la gent. Es un problema que dura estiu rere estiu i no es posa remei. Demano que es revisi i es sol-lucioni el problema. Moltes gràcies.( Es la primera dutxa que hi ha a l'entrar al costat de la part de Cal Segarra.)

Piscines - Llegir Més

Canyis

Es possible canviar o reparar canyis de les piscines, esta foradat i en males condicions.Gràcies

Canyis - Llegir Més

Desperfecte camí municipal

Camí amb multitud de sots degut a les humitats del reg amb cobertura (aspersos) i falta de manteniment.

Desperfecte camí municipal - Llegir Més

Cruïlla trv. carrer major

Bones, en aquesta cruïlla té mala visibilitat i la gent quan s'aproxima, sigui l'hora que sigui, toca el claxon. Podría ser possible posar un mirall per veure qui vé de l'altre costat i posar una senyal que indiqui no tocar el claxon? D'altra banda les reixes del clavegueram al passar els vehicles per sobre s'alcen i piquen constantment, antigament crec que ja es va solucionar posant una gomade pneumatic, però va durar molt poc temps.

Cruïlla trv. carrer major - Llegir Més

Reixa

La reixa quan passen veicles fa mol de seroll

Reixa - Llegir Més

toll d'aigua davant de casa

Desde que es va fer el pas elevat davant de casa,quant plou es forma un toll ,ja que l'aigua no circula,els vehicles passen i esquitxen la porta i paret. ja vaig donar part fa mesos.

toll d'aigua davant de casa - Llegir Més

Carrer Camí de Vilanova de la Barca MOLT BRUT

Bon dia, El carrer Camí de Vilanova de la Barca,està sempre molt brut,brutícia que ens entra a dins a casa,ja sigui a través de la porta del pàrking i entrada de la planta baixa o finestres. El pas continu de maquinària agrícola i demés transports que van i venen de la Cooperativa Sant Miquel,en són els principals causants.

Carrer Camí de Vilanova de la Barca MOLT BRUT - Llegir Més

Pas de vianants i velocitat excesiva

El pas de vianants no es veu, la velocitat no es respecta i el senyal que hi ha en un costat està doblegat. És molt perillós intentar creuar, ja que els vehicles no respecten res i s'haurien de prendre mesures com poder posar un semàfor que en superar el limit és poses en vermell, o un semàfor amb botó que fes segur poder passar. També s'haurien de demanar mesures per poder reduir o regular la velocitat, ja que a apart del soroll que provoquen en anar més de pressa és perillós per a les persones.

Pas de vianants i velocitat excesiva - Llegir Més

TANCA PARC INFANTIL

TANCA DEL PARC INFANTIL DEL CARRER PAU PICASSO TRENCADA PER DEGRADACIÓ DEL MATERIAL

TANCA PARC INFANTIL - Llegir Més

sot al camí de LLeida

Fa tres anys que ja vaig comunica l'incidència hi ha un sot d' importància al camí de lleida a l'altura de les plaques solars de la torra els Bous. Ve provocat per una fuga d'aigua de la tuberia particular que dona suministrament a la torra.

sot al camí de LLeida - Llegir Més

Tapa de registre / reg arrancada

Al encreuament ente els carrers Estació i Alfons XIII (davant de cal Buira) hi ha una tapa de registre, al terra, qal pasasr els cotxes fa molt soroll. Sembla que està tot el marc mig descollat i al final a algun cotxe se li ensorrarà la tapa i li caurà la roda a dins.

Tapa de registre / reg arrancada - Llegir Més

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

Carrer o camí .?

El dia 13 de juny van posar terra per tot el carrer. Abans es posava sorra quan, com passava ara, sortíem forats. És molt desagradable la quantitat de pol que s’aixeca quan passa un vehicle. Està prevista alguna actuació per solventar aquest problema de la pols i del paviment del carrer? Poder ja és hora de fer un paviment com cal i que sigui un carrer i no un camí. De moment i fins que no es doni una solució adient seria convenient tirar aigua per evitar tanta polseguera.

Carrer o camí .? - Llegir Més

Rates

Estava tan tranquil•lament al balcó quan he vist una rata ben grossa passejant per la plaça. Hi havia 3 gats i cap ni un se la mirat. L'any passat ja em va entrar una a casa i visc a un segon pis i una altra rondava per l'entrada. Visc amb pànic perquè els hi tinc pavor. El problema son les cases abandonades i la mar de coloms que ronden per aquí que moren a les teulades i les rates van a menjar-se-les (m'ho va dir la veina). A veure si es por ficar la solució al problema de rates.... Fa molta calor i em fa por obrir finestres. Gràcies

Rates - Llegir Més

Carrer o camí .?

El dia 13 de juny van posar terra per tot el carrer. Abans es posava sorra quan, com passava ara, sortíem forats. És molt desagradable la quantitat de pol que s’aixeca quan passa un vehicle. Està prevista alguna actuació per solventar aquest problema de la pols i del paviment del carrer? Poder ja és hora de fer un paviment com cal i que sigui un carrer i no un camí. De moment i fins que no es doni una solució adient seria convenient tirar aigua per evitar tanta polseguera.

Carrer o camí .? - Llegir Més

Mosquits a les piscines

Fa un parell de dies que hi ha molts mosquits a les piscines municipals. No es pot estar a la gespa.

Mosquits a les piscines - Llegir Més