Divendres, 16 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Dies de pluja esperant el bus escolar

Molts dels nostres fills que van a l’intitut, han de fer una estona d’espera fins que no arriba l’autocar. El problema es els dies de pluja i mal temps, seria genial que hi hagues una marquesina per poderse aixoplugar.

Dies de pluja esperant el bus escolar - Llegir Més

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca

Bona tarda, al nostre carrer, el C/Cami de Vilanova de la Barca, sigui l'hora que sigui hi passen continuament cotxes a ALTA velocitat. Aixo comporta un greu pels veins d'aquest carrer ja que continuament hi ha canalla, animals o gent passejant. Volem que es solucioni ja que algun dia tindrem un ensurt. Gracies.

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca - Llegir Més

Carrer brut de terra i pedres

I a agut alguna carreta O camió que se li ha caigut carga de terra amb pedres, amb el perill de que las pedres colisionin a les portes de les cases o els vehicles.

Carrer brut de terra i pedres - Llegir Més

Piscines municipals

Bon dia, aquests dies anant a les piscines a nedar m'està resultant molt difícil trobar un horari en què la piscina no estigui ocupada i no hagi d'estar constantment esquivant persones i se'm fa molt difícil practicar esport. Les úniques hores en què crec que seria viable nedar tranquil·lament és de 13h a 15:30h o així però treballant em resulta impossible anar-hi en aquest horari. No sé si hi ha altres persones que utilitzin les piscines per anar a nedar i es trobin amb el mateix problema però em preguntava si es podrien obrir una estona abans de les 11 (ja que, si no, després hi ha l'aquagym i el casal d'estiu i és una mica complicat) o si durant aquestes activitats o mentre hi hagi bastanta gent jugant a la piscina es podria reservar un carril per nedar. Moltes gràcies.

Piscines municipals - Llegir Més

Bruticia

Les dutxes de les piscines municipals estàn tant brutes que fà mania dutxar-se, i es bruticia acumulada, pudor a pipí, sels a comunicat a la gent que ho porte, varies vegades, sense gaire exit, crec que és molt important la dessinfecció i la neteja amb un lloc pel que passe tanta gent.

Bruticia - Llegir Més

Pou d'aigua descobert

Hi ha un pou d'aigua de reg totalment descobert, temps enrera ja o vaig fer saber a l'ajuntament on es va fer una ordre de queixa o d'entrada i tot continua igual. Potser em d'esperar que passi alguna cosa??

Pou d'aigua descobert - Llegir Més

Rates

En dos setmanes ens hem trobat 2 rates mortes a la ratera del jardi. Ja no sabem que fer amb aquest tema. Estem cansats de que es passegin per els patis de les cases. Si fem una celebracio o volem fer un mos al jardi em de vigilar perque no en surti cap. A mes, hi ha canalla que deixa les joguines. Al final no podrem fer res al jardi!

Rates - Llegir Més

Carrer malmès per clots

Degut a les pluges es van fer forats o clots al carrer, on ara tens que anar esquivant un d'ells i en l'altre t'hi deixes la roda del cotxe, degut als vehicles que aparquen al carrer, o carretera per anar Cal Bòria o la cafeteria Lo Diari,molts veïns sortim per la pujada que hi ha entre casa de la Griselda i la casa del Joan Batista, aquella ara ja és començar a malmetre també, suposo que ficant grava o algo que no faci sortir forats...

Carrer malmès per clots - Llegir Més

Caragols de ferro

A la Via Ferrea,entre els carrers jaume I i Sant Miquel,al costat dels arbusts de la via,surten del formigò restes de caragols que debien aguantar algun banc.Poden ser molt perillosos en càs que alguna persona gran hi endrepussi.

Caragols de ferro - Llegir Més

Farola amb contaminació lumínica

Aquesta farola en concret fa 2 anys que estaba trancada i crec k es bo arreglar el mobiliari deteriorat, el fet es que fa molta mes llum cap amunt del que sèrie desitjable, ara no podem tenir les finestres obertes i dormir Pk sembla k tinguem el llum obert dins les habitacions tota la nit, es podria programar fins les 12 oberta i despres tancar-la com la resta de faroles del carrer o ficar alguna tapa, pintura opaca k impedís la sortida cap d'alt de l'excés de llum?

Farola amb contaminació lumínica - Llegir Més

Senyals tapades

Que significa que s.hagin tapat els Stop que hi han a les cruïlles dels passos a nivell?? 🤔. No es que sigui un poble on es respectin gaire els senyals com per anar.los tapan.. ial cr sant Jordi amb vilanova de la barca, en falta algún també de senyal...

Senyals tapades - Llegir Més

Farola no funciona

Bona tarda, al carrer Montsec que es el del parc del carrer Sant Jordi, hi ha una farola que no funciona, quan fos possible podrien passar a mirar-ho Gràcies

Farola no funciona - Llegir Més

Ball de Bell lloc

M'adreço al vostre ajuntament per manifertarvos dos queixes sobre el ball q feu diumenges.Som un petit grup de parelles que venim a ballar cada diumenge, i no trobem be q ens feu paga mes als forasters que a la gent del poble, inclus la gent de Bell lloc ens diuen que trobe molt malament aixo perquè si no fos dels forasters no se podria fer ball.Segon punt i el mes preocupant, el fred q pasem la major part de diumenges, a primera hora encara estem b, pero conforme pasa el temps , a la segona part ens quedem gelats, la gent gran marxa de fred q te, i els que ens quedem em de balla amb l'abric posat, i poc a poc la gent va deixan de venir a balla a Bell lloc,i per aquet motiu cada diumenge som menys, agrairiem que i fesiu algo si es que realment voleu continua fen ball, i nosaltres ja fa anys q venim els diumenges i per fi d'any, fins ara em set fidels a Bell lloc, esperem puguer continua aixi,molt agraida.Cecilia.

Ball de Bell lloc - Llegir Més

Circulació ràpida

L' altre día a Josep pané, al bloc de pisos, un cotxe anava molt ràpid, va clavar el cotxe i casi ens atropelle, al migdia i al damunt va marxar sense dir res, però aixó passe a tot el Poble, corrent molt x dins del Poble, algún día ho lamentarem, d"alguna manera es deu poguer solucionar, no?

Circulació ràpida - Llegir Més

parc infantil en mal estat

El parc infantil de prop la passarel·la que travessa la carretera de Bellvís (el de la zona de les Vinyes del Mig) està en molt mal estat. Els gronxadors estan tots en molt males condicions i el balancí també està trencat i pot prendre mal algú.

parc infantil en mal estat - Llegir Més

Brutícia al pavelló

La brutícia que ens trobem les noies de bàsquet als vestuaris i pista és massa.La pista acumula tanta pols que es pot pendre mal.És una situació que fa anys que es pateix...

Brutícia al pavelló - Llegir Més

Robo

Robo de una bicicleta que estaba atada con candado y también las luces de otra bicicleta. SERÍAS MAS SEGURO QUE SE PONGAN CÁMARAS DE VIGILANCIA PORQUE DENUCIANDO A LOS MOSSOS NO HEMOS AREGLADO NADA. GRACIAS. ESPERO UNA RESPUESTA.

Robo - Llegir Més

Vorera trencada

Fa molts dies que tenim la vorera trencada davant de la botiga.Ja hi ha algun client que ha caigut.Gràcies. Eva Roca.

Vorera trencada - Llegir Més

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat

Els vehicles en general(cotxes, camions de petit i gran tonatje etc), circulen a gran velocitat amb el perill que comporta per la gent i l´elevat soroll a segons quines hores de la nit, així com la maquinaria agrícola gran,que circula provocan un volum excesiu de soroll. Sol-lució: Potser un baden per regular la velocitat evitaria perill.

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat - Llegir Més