Dimarts, 23 de Abril del 2024 20º max. / 6º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Mobiliari urbà en mal estat

Els bancs de la plaça estan tot fet malmesos.

Mobiliari urbà en mal estat - Llegir Més

deficiències via

El tram de camí de connexió entre el camí de Vilanova i el Polígon industrial, que es troba en mal estat al ser de reg asfàltic i degut al pas contínuo de vehicles de gran tonatge no resisteix, tot i no saber si és de titularitat es municipal o de foment donat a la proximitat amb l'autovia.

deficiències via - Llegir Més

Neteja viària

Cada dia els veïns tenim que recollir les caques dels gossos que se'ns caguen a les voreres. I aquest carrer sempre està molt brut.

Neteja viària - Llegir Més

Piscines municipals

El problema a les piscines es que cada dia l'aigua de la piscina esta bruta, es igual si es a migdia com a la tarda,està ple de mosques, abelles i altres insectes morts surant a l'aigua juntament amb brutícia. Fa molta mania posar-se a l'aigua amb aquestes condicions. Els socorristes que per altra banda no es feina seva, ens fan el favor de pasar la red per treureu, però aquesta no es la solució. L'aigua ha d'estar neta, netíssima que per això hem pagat un abonament. Som al començament de l'estiu i els problemes son els mateixos de l'any passat. No passa a cap lloc això. El tema mosquits SIN PALABRAS.UNA VERGONYA.Tot això que dic ho podeu contrastar amb el socorrista que n'es testimoni de que cada dia hi ha aquest problema. Un altre tema que aprofito per dir-vos aqui. L'altre dia, divendres concretament vaig trucar a l'Ajuntament per avisar que al polìgon hi havia un lloc on no parava de sortir aigua, semblava un rebentón!!! No sé si algù de l'ajuntament ho va tenir en compte, però avui a les 7 del matí, al mateix lloc estava exactament igual que l'altre dia amb una perdùa d'aigua considerable. Res mes,només dir que estic molt desabuda perqué sembla que les queixes o suggerències de la gent del poble cauen en sac buit.

Piscines municipals - Llegir Més

Escapament aigua

Escapament d'aigua en una boca de reg situada a la vorera.

Escapament aigua - Llegir Més

Mosquits com mai

Crec que la causa de que aquest any hi hagi tants mosquits és que el espai sense urbanitzar l'infant al carrer Sant Jordi porta ple d'aigua desde fa messos.Pregó per la salut del veïns del poble (tenim en comte que ara poden transmetre enfermeras molt greus) que actuïn aixogantlo o fen lo que estimin convenient però ràpid, si us plau. Gràcies

Mosquits com mai - Llegir Més

Pilo trencat

El piló més proper a l'escola està trencat

Pilo trencat - Llegir Més

Vidres a la gespa

A la zona de gespa més aprop de les piscines petites hem recollit aquests vidres. A qui se li va trencar la botella ho podia haver comunicat!

Vidres a la gespa - Llegir Més

Plaga d'insectes

La façana de casa s'omple d'insectes durant les hores del dia. Estem fent tractament que es van aconsellar a la Bayer de Mollerussa però no aconseguim eliminar-los. Pensem que venen de la brossa del carrer i els voltants. Què es pot fer?

Plaga d'insectes - Llegir Més

Tapa claveguera / aigua

Al passar un vehicle per damunt de la tapa de la claveguera / aigua, ha saltat i ha quedat fora de lloc deixant el forat al descobert. L'hem tornat a col·locar a lloc però està suelta i pot tornar a sortir, amb el perill que això suposa.

Tapa claveguera / aigua - Llegir Més

mal estat del paviment

A la baixada que va cap al col.legi està plena de clots bastant importants i que tant els cotxes com les bicicletes hem d,anar fent "eses" per tal de no patir algun accident a les rodes o caigudes desde les bicicletes. Penso que s,hauria d,arreglar immediatament. Es un lloc de molt trànsit i s'ha de fer ben fet.

mal estat del paviment - Llegir Més

clots a l'asfalt

Hi han molts clots que cada cop es fan més profunds i hi passa molt de trànsit.

clots a l'asfalt - Llegir Més

Arreglar clots camí del col.legi

Aquest incident dels clots a la part del camí i la baixada que va cap al col.legi veig que no se.n fa cas tot i que la queixa es bastant general. Desconec si es per una questió de pressupost o per alguna altra raó que no s,hi possa remei.En qualsevol cas penso que si no es sol.luciona també s'hauria de donar una explicació del perqué a la gent que comunica una incidència. gràcies

Arreglar clots camí del col.legi - Llegir Més

clots escola

A la baixada anan a l´escola Ramon Farrerons ;tenim que sortejar els clots, si es pogues reparar alguna manera que sigui més permanen . Gràcies per la seva atenció.

clots escola - Llegir Més

tapa claveguera trencada

Bona tarda, la tapa de la claveguera que hi ha al carrer sant miquel, a l’alçada del núm. 33 porta unes dos setmanes trencada. Cada vegada que un cotxe passa per damunt fa soroll, soroll que sentir-lo matí, tarda i nit acaba sent molt molestos. Agrairíem que la poguéssiu arreglar aviat, gràcies.

tapa claveguera trencada - Llegir Més

piscina omplir 5 de la tarda

Crec que es hagues pogut cambiar aigua de les piscines petita i gran a la nit.Avui fa calor i els mes petits no es poden banyar.

piscina omplir 5 de la tarda - Llegir Més

moto vorera

aquesta moto senpre esta aparcada a damunt la vorera, impedint q persones majors puguin fer us d'aquesta hi hagin de passar pel carrer

moto vorera - Llegir Més

Fil elèctric despenjat

Un fil elèctric ja fa temps que està despenjat i molt aprop de la valla de casa meva.sols estirant la mà es pot tocar.

Fil elèctric despenjat - Llegir Més