Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Corporació municipal / Presentació Rosa Romà

Presentació Rosa Romà

Hola, sóc la Rosa Romà, més coneguda com la “Rosita Romà”. Sóc Auxiliar d'infermeria i des de fa 10 anys treballo com a Gerocultora a l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).
Em considero una persona amb fortes conviccions sobiranistes i fidel als meus ideals, motiu pel qual ja fa 25 anys que sóc militant d'Esquerra Republicana. Durant aquest període he col·laborat en la Secció Local d'aquest partit fins fa 3 anys, he format part de les llistes municipals les últimes 3 legislatures, i he estat membre de l'organització de la Consulta sobre la independència de la nació catalana l'any 2010.
Des d'una vessant més social i cultural del poble, he estat membre de “l'AMPA” (Associació de Mares i Pares) durant els anys 1992 – 1993 i he format part de la Junta de “l'Associació de Dones Flor de Lis” els anys 2012 a 2014. Actualment, sóc membre de la “Junta Local de la Lluita contra el Càncer”.
Sóc una apassionada del motor sobre dues rodes i quan el temps m'ho permet, m'agrada anar de ruta amb la meva Suzuki Burgman 125. M'agrada la música en viu i els macroconcerts.
Em presento a aquesta llista municipal perquè considero que hi ha una manera més propera i participativa d'atendre les necessitats del nostre poble, i poder construir un futur immediat més per al nostre municipi i el nostre país.